Prihvatite sebe baš takve kakvi jeste!

Bol je neizbezan, patnja je vec pitanje izbora

 

INFO

Dragana Bačanek

je Life coach, učiteljica meditacije i vežbi energizacije kao i spiritualni savetnik. U svom radu sa klijentima kombinuje sva znanja koja je stekla u ovim oblastima i svakom klijentu pristupa intuitivno, usklađujući se s njim i razumevajući koje su njegove trenutne potrebe. Sesija traje oko sat vremena. Pravilo je – da nema pravila u kom smeru će se odvijati razgovor i koliko će ih biti. Nekada se nalazimo u takvom trenutku u životu da nam je potreban samo mali vetar u leđa, podstrek, razumevanje i onda smo u stanju da sami nastavimo dalje. Nekome je potrebniji malo ozbiljniji rad na sebi, ali to je sve stvar odluke pojedinca i njegovog sopstvenog osećaja.

Dragana je pionir, onoga sto podrazumeva life coaching, na nasim prostorima. Kada je pre više od šest godina počela da se bavi, ovim vrlo inspirativnim i tada vrlo novim zanimanjem, malo je bilo onih koji su uopšte znali o čemu se radi.

Danas Dragana osim individualnog rada sa klijentima radi i grupne radionice sa koleginicom Ivanom Kuzmanović. Ivana i Dragana su osnivači radionice pod nazivom Ljubav Život Radost.

Drži predavanja na temu uspeha, prosperiteta, samopouzdanja itd. kao i antistres radionice .

Stalni je saradnik časopisa Bazar i Lily (časopis drogerija Lily), kao i TV  emisije  Milice Bursać „U zdravom telu“. (Neke od emisija možete pogledati na Youtube ako ukucate Dragana Bačanek)

Šta je life coaching?

Life coaching je proces koji vam pomaže pre svega da uzmete svoj život u svoje ruke. To je proces koji vam omogućava da se približite onome što želite da postignete i u sebi i oko sebe – mir, balans, harmoniju sa sobom i svetom oko sebe, kvalitetnu partnersku vezu, dobar posao, ispunjen socijalni život.

Čovek je kreator svoga života a Life coach ga podseća na to da je sposoban da upravlja svojom realnošću, da je odgovoran za sve što mu se dešava pa da samim tim može i svesno da utiče na promene koje želi da postigne.

U life coachingu nema duboke analize vaše ličnosti, već se i trener i klijent bave onim što klijent želi da postigne. Ceo proces je okrenut ka rešenju, a ne ka problemu.

Life coaching vas vodi iz tačke A, u kojoj se trenutno nalazite, u tačku B gde želite da budete. Većina ljudi uglavnom zna šta ne želi, pa trener i u tom smislu pomaže klijentu da odredi ciljeve, da odredi ono što želi da postane, ostvari i uradi u svom životu.

Life coaching omogućava ljudima da ojačaju samopouzdanje, entuzijazam, volju, motivisanost i sve ostale unutrasnje kvalitete koji vode ka uspešnom životu.